• Nohau contact

Contacteer Nōhau

In 2014 werd Adcoplus gelanceerd, een werving- en selectiebureau met een heel nieuwe aanpak. Het pilootproject kon op veel bijval rekenen: bedrijven en kandidaten reageerden enthousiast op de efficiënte methode waarbij de juiste persoon op de juiste plaats geplaatst wordt.

De fundamenten waren gelegd, de tijd was aangebroken om aan te tonen dat er anno 2016 weldegelijk een alternatief voor de traditionele selectiebureaus bestond. Het model van Adcoplus dat berustte op sociaal verantwoord ondernemerschap gebaseerd op solidariteit, werd verfijnd en verder doorgetrokkenen: de cooperatieve vennootschap Nōhau was geboren.

Nōhau bestaat vandaag uit een hechte community van connectoren en experten, die in hun eigen professioneel netwerk op zoek gaan naar geschikte kandidaten en deze kandidaten mee begeleiden in de verschillende fases van de rekrutering. Nōhau staat dus voor een menselijke doch professionele aanpak met respect voor bedrijven én kandidaten.

erkenning Nohau

Een woordje over de oprichter

Joeri Ovaere

Joeri Ovaere

Efficiëntie en gedrevenheid: het zijn de twee grote troeven van Joeri. Zijn carrière begon helemaal onderaan en kende een hoge vlucht in een Amerikaans textielbedrijf.

Hij verwierf er uiteindelijk een prominente functie binnen Industrial Engineering. Vanuit deze ervaring weet hij hoe belangrijk de ervaring van werknemers is voor onze bedrijven. Op basis hiervan onderzocht hij de huidige werving­ en selectiemethodes. Hij kwam snel tot de vaststelling dat het anders en beter moest: een innovatief concept werd geboren.

Contacteer Nōhau

Nōhau CVBA
Oosteindestraat 15
9160 Lokeren, België
info@nohau.be
BE 0638.999.079

Nōhau hecht veel belang aan je privacy. Meer info.

Contactformulier