• werkwijze en concept Nohau
  • werkwijze en concept Nohau
  • werkwijze en concept Nohau

Het verrassende concept van Nōhau zet de wereld van werving en selectie op zijn kop.

Nōhau wil, via het aanleveren van kwalitatief passende profielen aan zijn klanten, bijdragen tot het besparen van de kosten en tijdsinvestering die gepaard gaan met een aanwervingsproces. Het invullen van een vacature is immers een tijdrovende onderneming, zonder garantie op blijvend resultaat. Hoe gaan we bij Nōhau te werk en waarom doen we het anders én beter? Het concept van Nōhau vertrekt vanuit een sterk netwerk waar bedrijven op kunnen bouwen om de geknipte kandidaten te vinden.

Er wordt beroep gedaan op twee unieke groepen van mensen die zorgen dat het traject succesvol wordt:

CONNECTOREN

Connectoren, dit zijn mensen met een uitgebreid professioneel netwerk en deze ter beschikking stellen van Nōhau en hiervoor vergoed worden. Deze connectoren gaan proactief in hun eigen netwerk op zoek naar potentiële kandidaten met het juiste profiel. Zij stellen vervolgens één of twee kandidaten voor, die nadien door een expert gescreend worden.

EXPERTEN

Experten, dit zijn vaklui met jarenlange beroepservaring die met hun kennis vanuit de praktijk de potentiële kandidaat gaan beoordelen en hier ook voor een vergoeding ontvangen. Het inschakelen van Connectoren en Experten zorgt er voor dat er een dubbele prescreening gebeurt: een connector kent reeds de kandidaat, een expert gaat de competenties van de kandidaat onafhankelijk evalueren.

De waarden van Nōhau zijn:

KLANTGERICHTHEID

Wij worden gedreven door de wens om onze Connectoren®, Experten, Klanten en Kandidaten op een innoverende wijze bij elkaar te brengen.

TEAMWORK

Wij engageren ons om onze professionele interacties met onze Connectoren® en Experten volledig te baseren op wederzijds respect en transparante communicatie.

EXCLUSIVITEIT

Ons netwerk is de sleutel tot ons gezamenlijk succes. De belangen van de mensen uit ons het netwerk worden behartigd door integriteit, maatschappelijke interactie (dienstbaarheid) en sociale duurzaamheid.

EENVOUD

Wij geloven dat het streven naar eenvoud doorheen alle (rekruterings)processen een absolute meerwaarde betekent binnen de beleving van de betrokken partijen. Het succes en de efficiëntie van Nōhau ontstaat door een beleidsvoering die synergiën tussen innovatie en rentabiliteit opzoekt.

Specialisaties van Nōhau zijn:

Functies:
- Engineering
- Productie
- Supply chain
- Logistiek

Sectoren: - FMCG
- Food
- Technical
- Farmaceutica
- Chemical