Hoe gaan we te werk?
Onze services uitgelegd voor jou

Nōhau biedt een alternatief voor traditionele rekruteringsbureaus. We doen enkel project sourcing, waarbij we voor onze klanten op zoek gaan naar de juiste persoon om het project in te vullen.

We beschikken over een uitgebreid netwerk in heel Vlaanderen waardoor we in een korte tijdspanne de geschikte kandidaat beschikbaar hebben. Ons netwerk bestaat uit vaste werknemers en freelancers, daarnaast kunnen we ook rekenen op onze connectoren.

Potentiële kandidaten gaan in gesprek met een van onze experten, zo kan een kwalitatieve en realistische screening plaatsvinden. Hierdoor garanderen we dat onze kandidaat aan de gevraagde vereisten voldoet en de geknipte man/vrouw voor de opdracht is.

Je kan beroep doen op Nōhau om een specialist te sourcen binnen deze sectoren:

Supply Chain

Supply chain medewerkers zijn direct of indirect, betrokken bij het vervullen van een klantvraag.

Maintenance

Waken over de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van kapitaalgoederen binnen de procesindustrie (door het aansturen van de onderhoudswerkzaamheden en het opstellen van onderhoudsbegrotingen)

Construction

Het plannen en opvolgen van (onderhouds) werkzaamheden 
aan bouwwerken.

Engineering

Rationele benaderingen gebruiken voor het oplossen van problemen en verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, vernieuwing en verbetering van een project

Hoe gaan we te werk bij een nieuw project?

Analyseren van de behoeften

Onze experten brengen de competenties in kaart

Samen met onze connectoren stellen we de ideale oplossing voor

Met onze follow-up maken we het verschil

Waarom geven onze experten een second opinion?

Nōhau experten zijn vaklui met jarenlange beroepservaring die met hun kennis vanuit de praktijk de kandidaten beoordelen. Door deze expertise, kan de kandidaat de ontvangen project correct interpreteren en zich een perfect beeld vormen van hoe de rol ingevuld moet worden.

60

ervaren experten die ideale kandidaten selecteren

Lees meer

90+

Projecten in uiteenlopende sectoren

projecten

200+

Mensen aangeworven die zich volledig engageren

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten

Ben jij de projectverantwoordelijke binnen je bedrijf? En ben je op zoek naar de juiste kandidaat? Of ben je als kandidaat opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem even contact met het team van Nōhau om te kijken hoe we jou kunnen ondersteunen.

maak hier je afspraak